Om oss

Stabil Posture grundades ur behovet att hjälpa människor bekämpa diverse smärtor relaterade till muskler och leder. Forskning har visat att över 80% av Sveriges befolkning kommer att uppleva smärtor i ryggen någon gång i sitt liv. Kroppslig smärta påverkar oss alla och sätter begränsningar på hur vi kan leva våra liv, dessutom brukar ett symptom ofta leda till ett nytt i en ond spiral. Sedan Covid-19 påbörjade, har antalet människor som arbetar hemifrån ökat drastiskt, vilket för många innebär obekväma sittställningar och i vissa fall fler skador.

Vår ambition är därför att erbjuda ett unikt sortiment med både lindrande och förebyggande produkter inom rehab, massage, kontorsergonomi och hemmaträning! Därför riktar vi oss inte bara åt de som redan har ont, utan även dem som även vill stärka sin kropp i förebyggande syfte.

Stabil Posture’s produkter tas fram tillsammans med vår alldeles egna legitimerade sjukgymnast som ser till att vårt utbud håller hög kvalité och hjälper dig få en stark och smärtfri kropp!

Vi hoppas att våra produkter tillsammans med de övningar som vi har tagit fram kan hjälpa dig undvika eller lindra din smärta så att du kan leva ditt liv fullt ut!

/Stabil Posture

Stabil Posture drivs av företaget Relav AB 559226-0805 i Stockholm, Sverige.