Min beställning

Jag vill byta storlek eller produkt! 

Byta storlek eller produkt är smidigt och kostnadsfritt genom Stabil Posture. Du behöver endast kontakta oss via formuläret nedan eller skicka ett mail till info@stabilposture.se 
Vänligen se till att ha med följande punkter: 
-Ordernummer 
-Önskad storlek / färg  / produkt 
-Ifall du vill få fraktsedeln hemskickat via brev eller e-post 

Jag vill returnera en produkt! 

Du har 30 dagar på dig att returnera en produkt från och med dagen du mottagit produkten utan att ange något skäl. Du returnerar genom att kontakta vår kundtjänst i formuläret nedan eller skicka ett mail till info@stabilposture.se. Du får sedan ett fraktsedel som du kan klistra på försändelsen och lämna vid närmaste ombud. En avgift på 49 kr tillkommer vid retur som dras automatiskt vid återbetalningen. 

Jag vill makulera min order!  

Om du vill makulera din beställning ska du kontakta kundservice snarast. Vi kan endast makulera din beställning om den inte redan skickats. 

Vill du göra ändringar i beställningen ber vi dig kontakta kundservice i formuläret nedan. Vi försöker svara inom 24 timmar. 

Garanti och Kund-nöjdhet

Stabil Postures garanti gäller upp till 1 år på alla våra produkter! Det betyder att om en massageenhet har elektroniska problem eller om ett ryggstöd har råkat gå sönder kan vi ersätta produkten med en ny. Garantin gäller inte vid förlust och måste alltid skickas tillbaka till oss för att vi ska kunna ersätta produkten. 

Kontakta oss

Namn:

Mobilnummer:

E-post:

Meddelande:

Kära kund,

Vi hoppas att du och dina nära och kära mår bra trots rådande omständigheter. 

Vi fortsätter leverera som vanligt och tar extra hänsyn för hygien vid orderhanteringar.