Hållningsstöd

  • Stabil Posture erbjuder 2 olika varianter utav hållningsstöd 

  • Anpassade och vidare utvecklade för dina behov

  • CE & FDA märkta 

298 kr
  • 30 DAGARS ÖPPET KÖP

  • Fördelar med en bättre hållning

Självförtroende 

Med en upprätt hållning utstrålar vi självsäkerhet och karisma som attraherar och tilltalar folk i vår direkta omgivning.

Förbättrad andningsförmåga

En hopsjunken hållning innebär en mer ytlig andning som inte är tillräckligt djup och därför inte fyller lungorna lika effektivt.

Ökade energinivåer

När dina muskler och leder är på rätt plats, kan en upprätt kroppshållning stimuleras mer aktivt utan att en utsatt muskel belastas. 

Optimal ämnesomsättning

När du har en bra hållning justeras även dina inre organ i optimal position och minskar belastningen på mage, lever och tarmar.

Posture Ryggstöd - Stabil Posture
298 kr348 kr
SOne-size-fits-mostL
[]
  • Kommer med 2 st mjuka dynor för extra bekvämlighet.

  • Beställ genom Klarna, få först betala sen. 

Notera: Ifall du har frågor om hållningsstödet, så är vi mer än glada att svara på dina frågor. Vi erbjuder även 30 dagars öppet köp eller byten.

Hållningsväst - Stabil Posture
348 kr399 kr
MediumLargeXL
[]
  • Magnetisk, kompression & stabiliserande väst för en frisk ryggrad.

  • Beställ genom Klarna, få först betala sen.

Notera: Ifall du har frågor om hållningsstödet, så är vi mer än glada att svara på dina frågor. Vi erbjuder även 30 dagars öppet köp eller byten.

  • Vanliga frågor

Q: Kommer stöden att göra ont under armhålan? 

Svar: Nej, inte om du har korrekt justering. Vi erbjuder även 2 st dynor som du tillsammans kan ta på ifall du känner obehag eller besvär under över axlarna eller under armhålan. Om du upplever att det fortfarande kniper har du antingen dragit åt den för hårt eller ställt in den fel. Lossa remmarna till din komfortnivå och dra tillbaka axlarna! Tveka inte att kontakta kundtjänsten om ni fortfarande upplever besvär med produkten så vi kan titta på orsaken!

Q: Kommer det att försvaga mina ryggmuskler?

Svar: Nej det kommer den inte! Vår kroppshållare är inte gjord av superstivt material som håller din hållning låst på plats som en cementväst. Vår kroppshållare är ett hjälpmedel som hjälper dina muskler att behålla rätt hållning och fungerar som en konstant påminnelse för att dina muskler ska hålla din kroppsställning rak. Dina muskler kommer att utvecklas över tid för att upprätthålla den.

Q: Hur lång tid kan jag bära den?

Svar: Vi rekommenderar att man bär den 1-4 timmar om dagen tills man känner att hållningen förbättras eller vanan utvecklas.

Q: Fråga: Kan jag bära den under min tröja?

Svar: Ja! Ryggstödet är konstruerad för att vara slät så att den passar under skjortor eller kläder. Du kan bära den offentligt utan att folk märker av den. Men för maximal komfort, överväg att bära den ovanpå en T-shirt.