Fråga: Kommer det att försvaga mina ryggmuskler?

Svar: Nej det kommer den inte! Vår kroppshållare är inte gjord av superstivt material som håller din hållning låst på plats som en cementväst. Vår kroppshållare är ett hjälpmedel som hjälper dina muskler att behålla rätt hållning och fungerar som en konstant påminnelse för att dina muskler ska hålla din kroppsställning rak. Dina muskler kommer att utvecklas över tid för att upprätthålla den.

Fråga: Kommer det här knippa mina armar / axlar?

Svar: Nej, inte om du har korrekt inställning på hållarens inställning. Om du upplever att det kniper har du antingen dragit åt den för hårt eller ställt in den fel. Lossa remmarna till din komfortnivå och dra tillbaka axlarna! Tveka inte att kontakta kundtjänsten om ni fortfarande upplever besvär med produkten så vi kan titta på orsaken!

 

Fråga: Kan kvinnor ha det här också?

Svar: Ja! Det är speciellt utformat för att passa runt manliga och kvinnliga passformar.

Fråga: Hur lång tid kan jag bära den?

Svar: Vi rekommenderar att man bär den 1-4 timmar om dagen tills man känner att hållningen förbättras. 

Fråga: Kan jag bära den under min tröja?

Svar: Ja! Ryggstödet är konstruerad för att vara slät så att den passar under skjortor eller kläder. Du kan bära den offentligt utan att folk märker av den. Men för maximal komfort, överväg att bära den ovanpå kläderna.


Har du någon annan fråga om någon av våra produkter? Önskar du mer information om hur våra produkter som hållningsväst eller hållningsstöd kan hjälpa dig som har ont i ländryggen eller hur vårt knäskydd är ett gott redskap för dig som vill undvika eller lindra löparknä. Kontakta oss gärna, vi ser fram emot att hjälpa dig med dina frågor.